HET BEGIN VAN GLOBAL CARGO! – EURO TRUCK SIMULATOR 2 #1

Videos
Het begin van Global Cargo, is aangebroken!

⇩⇩⇩ Meer Informatie ⇩⇩⇩

We zijn begonnen aan een compleet nieuwe uitdaging. We zijn een transport bedrijf begonnen, dan wel in een spelletje maar goed. We gaan in de eerste aflevering een bedrijf opzetten, en gelijk de eerste paar ritjes rijden. Als wij eenmaal genoeg geld bij elkaar hebben gewerkt kunnen we een eigen vrachtwagen en trailer kopen, tot die tijd gaan we werken voor werkgevers. Er gaan dus allerlei soorten en maten vrachtwagens voorbij komen, maar dat geeft ons wel de gelegenheid om te kijken waar wij ons in kunnen en willen gaan specificeren. Kortom, nog genoeg om uit te zoeken en te gaan spelen.

Mijn social’s;

Instagram; @roelandvandriell
Twitter; @RoelandDriel

Bedankt voor het kijken!
En vergeet niet even te abonneren voor meer content!

Products You May Like

Articles You May Like

Scania & Volvo van Weeda Transport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *